Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.06.2013 12:50 - Флагманът на еврейския Глобализъм, без грим: Бракът в САЩ вече не е съюз между мъж и жена
Автор: grigorsimov Категория: Политика   
Прочетен: 3132 Коментари: 3 Гласове:
5

Последна промяна: 27.06.2013 18:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Това е исторически напредък за правата на гейовете, пише пресата. А за нормалните хора... пресата не се и сеща. Ясно е, че нататък, за нормалните хора, права не се предвиждат!!  Забрави вяра, морал, разум, здав смисъл!  Забрави всичко, което до сега е приемано за нормално!  Защото от сега нататък, нормалното ще е ненормално, а ненормалното, откаченото, сатанинското, ще е норма и правило, и ще е задължително, по закон, за мнозинството нормални и мислещи хора.

 
image Снимка: архив, Reuters


Вижте надолу с какви хвалебствия е посрещнато поредното мъдро решение на Върховния Съд, на "най-свободната" страна, което решение много скоро ще стане закон и у нас.  Такава е волята на княза на този свят и на неговия избран народ!!!

Четете и се наслаждавайте:


Върховният съд на САЩ обяви за невалиден закона за защита на брака, в който бракът се дефинира като съюз между един мъж и една жена. Становището на съда е голяма победа за застъпниците на еднополовите бракове, предаде Франс прес. (А за кого "победата" е загуба, са пропуснали да напишат!?  За тези не-хора и за похотите им, и самият Христос вече едва ли би могъл да каже: "Прости им Господи, защото те не знаят какво вършат", защото те много добре знаят, какво и защо вършат!  Затова тук ще са най-уместни
думите на Христос към еврейските свещеници и старейшини, казани още преди 2000 години:
– "Ваш баща е дяволът, и вие неговите похоти изпълнявата..."!

Да, цитатът не е точен, защото не е в бъдеще, а в сегашно време!  Защото... времето дойде!  И само този, който не иска, няма да познае "личбите на времената".


Но да продължим с четенето на организираните "общонародни тържества и хвалебствия", отразявани и  изказвани от
"независимите" юдейските медии:

Законът от 1996 г. "е противоконституционен, защото представлява лишаване на физически лица от правото на свобода, защитено в Петата поправка", отсъди Върховният съд, с което подкрепи позицията на правителството на Обама.

Това решение позволява на еднополовите двойки, които са сключили законен брак в 12 американски щата и във федералната столица Вашингтон, да имат достъп до същите федерални придобивки като хетеросексуалните двойки.

Хомосексуалната вдовица Едит Уиндзър от Ню Йорк, подкрепена от администрацията на Обама, искаше федералният Закон за защита на брака да бъде анулиран, защото е дискриминационен.

Президентът на САЩ Барак Обама приветства като важна победа за еднополовите двойки решението на Върховния съд. Обама, който съдейства за отменянето през 2011 г. на закона, налагащ на военните да крият хомосексуалността си, изрази през 2012 г. личната си подкрепа за еднополовите бракове – нещо, което действащ американски президент прави за пръв път.

"Приветствам решението на Върховния съд да обяви за недействителен закона за защита на брака. Това беше узаконена дискриминация. Върховният съд поправи една неправда", се казва в изявление на президента. "Решението е победа за двойките, които отдавна се борят за равнопоставеност пред закона /. . ./, за семействата, които най-сетне ще получат уважението и защитата, които заслужават", заявява той.

По този повод "Ню Йорк таймс" пише, че решенията на Върховния съд са огромна и удовлетворителна победа в дългата борба да се сложи край на подкрепяната от държавата дискриминация над американските гейове и лесбийки.

Новите решения за браковете оставят да съществува непоносима мешавица от щати с разрешени еднополови бракове и щати, където те са забранени, което застрашава валидните бракове при прекосяване на някои щатски граници. Все пак други съдебни казуси в процес на разглеждане може да дадат на Върховния съд нова възможност да обърне в пълна степен внимание на страданието в живота на немалко хора и да въведе равенство в брака в цялата страна. Надяваме се това да стане скоро, пише "Ню Йорк таймс" в редакционната си статия.

"Исторически напредък за правата на гейовете", пише в. "Вашингтон пост". В редакционна статия под заглавие "Победа за еднополовите бракове от Върховния съд" вестникът отбелязва, че отказът на съда да разреши еднополовите бракове на национално ниво е разбираем, тъй като нацията продължава да е разделена по този въпрос.

Все пак движението за подкрепа на еднополовите бракове напредна с главоломна скорост през последните години. Между днешния ден и момента, когато съдиите ще отсъдят по-недвусмислено, поддръжниците на еднополовите бракове трябва да действат и извън съдилищата чрез акции за по-голяма обществена подкрепа. Сегашните решения на Върховния съд са добре дошли, но те по същество само показаха колко бързо нацията се е отдалечила от предразсъдъците и се е придвижила към уважението на основните права на всички американци, пише "Вашингтон пост" в редакционната си статия.

Тези две решения на Върховния съд на САЩ бележат най-големия напредък от няколко десетилетия в гражданските свободи за хомосексуалните на фона на растящо политическо и международно признание, че еднополовите двойки заслужават равнопоставено отношение пред закона, пише в. "Гардиън".

"Не случайно, значи"*, Хилъри Клинтън беше казала неотдавна, че основна външнополитическа грижа за САЩ са правата на гейовете!!
Какво да кажем повече?
Да им е честита голямата победа, а нас и нормалните американци, Господ да пази и да ни помилва, по великата си милост и човеколюбие!

.........................................



Ще продължа с цитат от Достоевски, от 19-ти век, който напоследък все по-често се налага да употребявам:

"...А християнството е осъждало всичко това. Сега, напротив, на този упадък се гледа, като връх на прогресивността. *Не са, значи, случайно, навсякъде по борсите, господари евреите, нито случайно ръководят капитализма, нито случайно те са вседържители на банките и кредита, и не случайно те са боговете на маждународната политика! Какво ще стане нататък, знаят евреите: наближава тяхното царство, тяхната абсолютна власт! Наближава крайната победа на злото, пред което ще се премахнат чувствата за човеколюбие, жаждата за истина, християнските ценности, националната и расовата гордост на европейските народи. Наближава материализмът, сляпата животинска жажда за лично материално обезпечаване, жажда за лично трупане на пари, с помощта на всички средства; това ще се приема за висша цел, като нещо разумно, като свобода, – вместо християнските идеи за спасение, с помощта на моралното братско единство на хората"...



Гласувай:
5



1. balkanian - моето мнение
27.06.2013 13:42
Язък за всичките позитивни страни на християнството, ако то ще се използва да се обвинява цял един народ. Аз ако произхождам от тоя народ, бих повел справедлива война срещу такава идеология.

Що се отнася до еднополовите бракове, наистина имат нужда от подкрепа онези, които са в неравностойно положение, в случая ако двама искат да сключат договор за съжителство, а това им се забранява от закона. Разбира се, това не освобождава обществото от отговорността да търси причините за загуба на естествения интерес към противоположния пол във всеки един отделен случай. Обаче, тук се смесва договорът за съжителство с правото да се осиновяват и отглеждат деца. От една страна е желанието на двама еднополово съжителстващи да се радват и да дават грижи на едно дете, но от друга страна е правото на детето да има майка и баща, за да се учи от тях, пък били те и доведени. Последното право никой не може да го отрече, а детето е в неравностойно положение и не може да си го защити само.
цитирай
2. tomcat2 - Американските педерастки щати, ...
27.06.2013 14:26
Американските педерастки щати,така трябва да се прекръстят!
цитирай
3. nikikm - До 1. balkanian - моето мнение
27.06.2013 17:57
А,моето мнение е,че твоето е гнус отвсякъде и че сте ненормалници!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: grigorsimov
Категория: Политика
Прочетен: 28316373
Постинги: 4287
Коментари: 7547
Гласове: 8239
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031